Borduren

 

Borduren levert soms net dat tikkeltje meer, past beter bij je imago of verkiest gewoon je voorkeur. Goed Gedrukt levert duurzame kwalitatieve borduuroplossingen op maat in ons eigen borduuratelier. 

Goed Gedrukt borduurt met onberispelijke precisie en tot wel vijftien verschillende kleuren. Onze borduringen zijn “voelbaar” en kunnen volledig zelf samengesteld worden wat kleur, formaat, plaatsing en lettertype betreft. Bovendien zijn we gespecialiseerd in 3D-borduren. De zorgvuldig aangebrachte extra dimensie maakt je personalisatie uniek en tastbaar.


Aan de hand van een digitaal bestand wordt het aantal steken dat nodig is om je ontwerp te borduren berekend. De kostprijs is dus enerzijds afhankelijk van het gevraagde oppervlak en anderzijds in hoeverre je jouw logo wenst op te vullen. De prijs van een outline is bijvoorbeeld voordeliger dan volle letters. Wij geven onze klanten een richtprijs voor een volgeborduurd borstlogo in de afmetingen 10b cm x 10h cm en 10b cm x 5h cm.

Als je een exacte prijsberekening wenst, vragen wij je om je logo door te sturen voor een vrijblijvende offerte. Ook met andere vragen ben je steeds welkom!

 

Lees hier meer over onze andere personalisatietechnieken:

 Discharge

► Transferdruk

► Zeefdruk