Goed Gedrukt

Duurzame, creatieve en kwalitatieve drukoplossingen: dat is waar Goed Gedrukt voor staat!


Reeds meer dan 25 jaar zijn we trendsetter in het bedrukken en borduren van kwaliteitsvolle kleding. In onze zeefdrukkerij in Schoten werken we vanaf de start met ecologische inkten op waterbasis. Doorheen de jaren ontwikkelden we hierin een unieke expertise. De opdrukken voelen hierdoor zachter aan. De ecologische waterinkten bevatten bovendien geen solventen, zijn OEKO-TEX®-gecertificeerd, drogen op lagere temperaturen en zijn daarom beter voor het milieu. Ecologisch verantwoord te werk gaan is voor ons immers van groot belang. Onze eigen opgewekte zonne-energie draagt hiertoe bij.


Bovendien prefereert Goed Gedrukt te werken met gecertificeerde labels. Zo zijn we sinds enkele jaren trotse officiële verdeler van Neutral®, een eigenzinnige producent van duurzaam fairtradetextiel die hiermee een absolute meerwaarde biedt. Dit pioniersmerk werkt met een gecertificeerde controle vanaf de start van het productieproces tot het eindproduct.


Gepersonaliseerde producten die voor de volle 100 % ontwikkeld worden met respect voor milieu en omgeving: daarvoor moet je bij Goed Gedrukt zijn.