Merken

De visie van Goed Gedrukt wordt uiteraard doorgetrokken naar onze leveranciers en merken. 
Onderstaande merken kan je rechtstreeks bestellen in onze shop. Ons ruimer assortiment ontdek je hier.

 


 

Neutral® is 100 % biologische kleding en wordt met respect voor mens en milieu geproduceerd volgens de hoogste Europese maatstaven. Neutral® betaalt bovendien fairtrade prijzen en biedt goede werkomstandigheden voor de arbeiders vanaf de start van het productieproces. Zo verzekert deze Deense fabrikant de klant eerlijke en duurzame producten van uitstekende kwaliteit. 

Ontdek hier de collectie!


Het Franse merk SOL’S biedt een ruim gamma voor mannen, vrouwen en kinderen in verschillende stijlen, modellen en kleuren. Kiezen voor SOL’S betekent niet alleen kiezen voor kwaliteit en comfort, maar ook voor eerlijke kleding. Dit merk zorgt immers ook voor duurzame ontwikkeling van hun textiel en houdt ten allen tijde rekening met milieu en goede arbeidsomstandigheden. 

Ontdek hier de collectie!


KARIBAN wil aantonen dat promotionele textiel ook hip en modieus kan zijn. Met ruime keuze aan kleuren, getailleerde snits en aandacht voor details zijn hun producten ideaal voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding. Mede door de Kariban Organic-lijn tonen ook zij aan respect te hebben voor mens en milieu.

Ontdek hier de collectie!
 

Clique biedt de perfecte balans tussen comfortabele basics en items die inspelen op de laatste mode. Hun kwalitatief textiel is prima voor intensief gebruik en dankzij een compleet assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen ruim inzetbaar. Clique biedt een uitgebreid kleurenpalet en is daardoor ideaal om je identiteit te versterken.

Ontdek hier de collectie!